Satu-satunya di Malaysia.
Bengkel belajar Forex berbentuk teori & praktikal secara 'face to face' selama 3 hari penuh.










Belajar dari 'A sampai Z'
hanya dalam 1 kelas sahaja.



Ya, 36 jam selama 3 hari.
 


Belajar Forex memang perlukan masa.

Sebab ada banyak perkara 'super penting' yang anda perlu tahu sebelum buat Forex.




Belajar ni, JANGAN separuh-separuh.
Nanti menyesal.












JADUAL BENGKEL TERKINI








 
 
 
  





KUALA LUMPUR


Traders Mentor Training Studio
  14, 15 & 16 Disember 2018
9:30 pagi - 11:30 malam



PENDAFTARAN DIBUKA















 
 





JOHOR BAHRU


Skudai Training Center
4, 5 & 6 Januari 2019
9:30 pagi - 11:30 malam




PENDAFTARAN DIBUKA













TEMPAT SANGAT TERHAD

PASTIKAN ANDA DAFTAR SEGERA















Betul ke,
orang kata Forex ni boleh buat duit ?



Ye, betul tu.

TAPI berapa banyak duit yg kita boleh buat dlm Forex ni, mmg sangat2 bergantung kpd tahap ilmu yg kita ada.

Sebelum 'terjun' ke dunia Forex ni, pastikan kita lengkapkan diri dengan ilmu yang betul.















SERIOUS ...

Bila dah tahu dan faham,
barulah mudah nak buat untung dalam Forex ni.

Untung RM100 sehari.
Untung RM1000 sehari.
Yang buat untung RM10000 sehari pun ada.


Bergantung kepada ilmu dan 'skill' masing-masing.

Yang selalu jadi masalah adalah sebab TAK TAHU dan TAK NAK BELAJAR.






















Nak buat Forex, tapi tak nak belajar ?



Jangan begitu


JANGAN disebabkan kita nak jimat sedikit 'yuran kebijaksanaan' , nanti kita terpaksa membayar 'cukai kebodohan' yg tinggi suatu masa nanti.


Jangan disebabkan kita nak 'short-cut'...
Nanti habis lebur menanggung rugi.




Nak buat Forex...
Perlu ada ilmu yg betul.









SERIOUS

Ilmu-ilmu yang anda perlukan untuk memulakan langkah awal sebagai seorang Forex trader, kesemuanya telah dipadatkan ke dalam kelas selama 3 hari ini.












Sebab tu mereka ni semua datang belajar ke kelas ni.





















Apa perkara 'super penting' yang anda mesti tahu sebelum buat Forex ?



Klik di sini